De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

de Dag van de Zee voor 5e jaar in rockanje ‏

Op zaterdag 19 juli vieren we de ‘Dag van de Zee’ op de Eerste Slag, vlakbij strandtent Badlust. Om 12:00 uur start het feest met allerlei gratis activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Aanmelden hoeft niet, vies worden mag!

Op de vijfde Dag van de Zee staat het onderwerp ‘zeespiegel’ centraal. Erik Mulder, wethouder duurzaamheid van de gemeente Westvoorne, zal de zeedag om 12:00 uur openen. Hierna kan de jeugd zich vermaken met schilderen, vissen in zee met een kornet, schelpen zoeken en op naam brengen met behulp van zoekkaarten, ‘zeespiegels’ maken en nog veel meer. De activiteiten zijn gratis en worden aangeboden door de deelnemende organisaties. Voor iedere voltooide opdracht verdienen de kinderen een stempel in hun zeepaspoort. Een vol paspoort is goed voor een verrassing. Volwassenen kunnen bij de kramen terecht voor informatie.
Aandacht voor de Noordzee, het grootste natuurgebied in Nederland, blijft noodzakelijk. Daarom organiseert de Stichting Milieu Dichterbij (SMD) in opdracht van de gemeente Westvoorne op zaterdag 19 juli voor de vijfde keer (lustrum!) de jaarlijkse Dag van de Zee. Het Wereld Natuur Fonds, Stichting Seacleaners en de VVV Westvoorne nemen ook deel aan deze feestelijke dag. Voor info: Milieudichterbij (0180) 61 44 33, info@milieudichterbij.nl.

  

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435