De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

de boeddhaboom opent haar deuren hellevoetsluis

 

De BoeddhaBoom opent haar deuren op 19-3-2016: “Inspiratie voor Spiritualiteit is er voor iedereen”

 

Zaterdag 19 maart opende De BoeddhaBoom haar deuren aan de Rijksstraatweg 124 in Hellevoetsluis. De BoeddhaBoom geeft invulling aan een toenemende behoefte voor meer spiritualiteit en biedt vele manieren om daar mee bezig te zijn of te gaan. In De BoeddhaBoom vind je een uitgebreid assortiment aan boeken, sieraden, wierook, mineralen en edelstenen. Boven de winkel is een ruimte waar gedurende het jaar workshops, lezingen en yoga worden georganiseerd. 

 

Een plek voor jezelf

 

De BoeddhaBoom is een nieuwe plek in Hellevoetsluis waar ‘inspiratie voor spiritualiteit’ centraal staat. Eigenaresse Samantha Harteveld: "Ik vind het belangrijk om met De BoeddhaBoom een plek te creëren waar niet geoordeeld of veroordeeld wordt. Iedereen beleeft spiritualiteit op zijn eigen manier. En dat vind ik nou juist zo mooi.” Het assortiment van de winkel is om die reden afgestemd op een brede doelgroep en de collectie wordt gedurende het jaar ingericht op de seizoenen en specifieke feestdagen die komen uit de verschillende stromingen. 

 

Spiritualiteit voor iedereen

 

“Spiritualiteit is een onderwerp waar veel mensen bewust en onbewust mee bezig zijn. In de BoeddhaBoom is ruimte voor iedereen. Ik heet mensen welkom die zoekende zijn in hun spiritualiteit en niet goed weten waar ze moeten beginnen tot en met de ‘doorgewinterde’ spiritualist die heel specifiek in een bepaald onderwerp geïnteresseerd is.”, aldus Samantha Harteveld. 

 

Onderwerpen waarover je in De BoeddhaBoom meer te weten kan komen zijn onder andere: het Boeddhisme, natuurreligies, sjamanisme, astrologie, Taoisme. Maar ook over meditatie, mindfullnes, en energetisch werk vind je informatie bij De BoeddhaBoom.

 

Workshop, lezingen en yoga

 

In de ruimte boven de winkel worden gedurende het jaar workshops, lezingen en yogalessen georganiseerd. Op die manier kunnen geïnteresseerden zich verder verdiepen in de verschillende onderwerpen. Harteveld: “Ik wil dat spiritualiteit toegankelijk is voor iedereen en daarom varieert het aanbod in bijeenkomsten van ‘sterk inhoudelijk’ tot en met ‘snuffelworkshops’ voor mensen die willen kennismaken met een bepaald onderwerp.”.

http://kablofotograafhellevoetsluis.webklik.nl

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011434602876 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435