De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Dance Now Rozenburg goed bezocht ‏

 

 Dance Now  Rozenburg goed  bezocht   
 
Op 4 oktober vindt er op het molenveld in een grote Circustent en wat kleinere kleurige tenten een gratis dansevenement plaats:“Rozenburg: Dance Now!”
Vanaf 11 uur bent u van harte welkom in de Circustent voor een kop koffie met iets lekkers! Als opwarmertje kan men de benen strekken tijdens het stijldansen. De rest van de dag vinden diverse demonstraties plaats, zoals van:  het Buikdanstheater, dansgroep DWR Careyn,  jazzdance groepen van Excelsior,  de Volksdansgroep van het Mannenkoor,  de FierceDanceCrew,  de hiphop groepen van Excelsior, streetdance van Double Feet. En natuurlijk is er de “Rozenburg can dance” battle met prijsuitreiking. Voor de kleintjes is er einde van de dag een kinderdisco.
Geniet tussen de demonstraties door ook nog van een spetterend optreden van het Duo Gi-Jo met hun unieke acrobaten acts en van de Krya Familia die op live muziek hun capoeira kunsten vertonen. Mis ook zeker de hiphoppers van de Pop’arazzi Crew niet die rond 19.30 uur los gaan!
In de Bogentent zijn heel de dag gratis workshops te volgen, zoals: stijldans, streetdance, hiphop, Buikdans, modern jazz en aerobic.
DJ RikyRebel praat de dag aan elkaar en draait de plaatjes totdat de klok 23.00 uur slaat.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435