De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 Cultureel Festival 2014 Hellevoetsluis ‏

Cultureel Festival 2014 Hellevoetsluis
Hellevoetsluis - Zondagmiddag 14 september wordt in Hellevoetsluis het culturele seizoen geopend met het Cultureel Festival 2014. Het Festival is gratis te bezoeken

Theater Twee Hondjes werkt daarbij samen met Kunstuitleen Hellevoetsluis, Omroep Voorne, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta , Volksuniversiteit Hellevoetsluis, Museumplatform Hellevoetsluis, Muziekschool Voorne en andere culturele instellingen.
Theater Twee Hondjes is zondag vanaf 10.00 uur geopend voor rondleidingen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen achter de coulissen. Ook het theatercafé is al geopend. Verschillende artiesten geven vanaf 12.00 uur een voorproefje van wat er komen gaat het komende seizoen. Zo komen Maartje & Kine, Pieter Jouke en Hans Visser & Irena Fillipova langs. Maar ook Jeugdtheater Hofplein is van de partij, met workshop! De foyer biedt plek aan verschillende organisaties.
De Bibliotheek presenteert zich in de kleine zaal van Theater Twee Hondjes met een afwisselend programma. Alle artiesten treden belangeloos op.

Kleine zaal programma:

13.15 uur Discussie tafel: Bibliotheek, Theater Twee Hondjes, Kunstuitleen, Muziekschool en het Museumplatform discussiëren met wethouder mevr. Den Brok over het Cultuurhuis. Gespreksleider is Leo Blok.
14.00 uur Meezingen met Cor Maljers met Martin de Bree: stoute liedjes
14.30 uur Vogelaar Wim Geilvoet vertelt over De regenwulp en Maarten ’t Hart.
15.00 uur Lizzy (Lisanne Veenendaal) zingt ontroerende liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar of drums. 15.30 uur Met de Kunstbus gaat de Bibliotheek naar de voorstelling ANNE. Een opwarmertje voor deze unieke theatervoorstelling.
16.00 uur Liedjes door Annette Rietveld en Ferry Janssen (Jezus in het Hellevoetse theaterspektakel “Jesus Christ Superstar”)
Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl

Workshop

Voor kinderen wordt bij de Kunstuitleen aan de Opzoomerlaan 106 een workshop georganiseerd die verzorgd wordt door kunstenares Ada Anreae-Helder van Ateliers Frederikshoeve. Van klei wordt een schaapje gemaakt dat later, nadat het gebakken is, kan worden afgehaald. Deelname is gratis.
In samenwerking met Muziekschool Voorne vinden diverse muzikale optredens plaats in de Kunstuitleen. Het zijn miniconcerten die elk zo’n 20 minuten duren.

Programma Kunstuitleen:

12.30 uur dwarsfluit-solo
13.15 uur gitaar
14.00 uur cello
14.45 uur 3 dwarsfluiten
15.30 uur gitaar
16.15 uur blokfluit-ensemble
Wie kennis wil maken met de mogelijkheden van de kunstuitleen kan zich uitgebreid laten rondleiden en voorlichten van 12.15 tot 17.00 uur. Kunstuitleen Hellevoetsluis heeft voor het nieuwe seizoen weer veel nieuwe werken in de collectie en ook is er een ruime sortering nieuwe kunstcadeaus.
Meer info op www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435