De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Chopper- en Cruiserevent bij Motoport Rockanje ‏

 

 

Chopper- en Cruiserevent bij Motoport Rockanje
OCKANJE - Motorliefhebbers uit de omgeving van Rotterdam kunnen hun hart ophalen. Motoport Rockanje bestaat dit jaar namelijk 35 jaar en dat moet gevierd worden! Dit doen zij het gehele jaar door met verschillende acties en activiteiten. Zo ook op 12 juli, dan organiseert Motorport Rockanje de Cruiz’Nchopperday.


Zaterdag 12 juli zal MotoPort Rockanje het pittoreske dorp laten schudden op haar grondvesten met de organisatie van de eerste editie van Cruiz’Nchopperday. Een evenement gericht op de Chopper- en Cruiserrijders van weleer. 
Het bedrijf dat de vele aspecten van het motorrijden al 35 jaar bedrijft, richt ditmaal zijn pijlen op de chopper- en cruiserrijders. De hele dag zal in het teken staan van de relaxte custom lifestyle, in de vorm van kleding, accessoires, food & drinks, mooie Amerikaanse auto’s en heerlijke rock & roll! Vanaf twee uur zal de band HotRock de sfeer verhogen met een live optreden. 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435