De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 bruisend brielle

Op zaterdag 29 augustus wordt, alweer voor de tiende keer, Bruisend Brielle georganiseerd. Een gezellige dag voor en door Briellenaren waarbij natuurlijk ook bewoners uit de wijde omtrek van Brielle meer dan welkom zijn. De activiteiten worden gehouden tussen 11.00 en 17.00 uur. Er is een zeer gevarieerd programma met veel vaste onderdelen zoals de Woonbeurs, presentaties van de culturele verenigingen, wellness, een duurzame markt, muziek op straat, nostalgische machines, streekproducten, prachtige oldtimers, muziek en kunst in de kerken, sport & spel en nog veel meer verrassende onderdelen, zoals onder andere een grote kunstmarkt rond de Catharijne kerk!
Het dagprogramma sluit omstreeks 17.00 uur. Maar Brielle zou Brielle niet zijn als de avond niet prettig kan worden voortgezet. Aansluitend bieden de horecagelegenheden dan ook genoeg mogelijkheden om de dag en avond mooi af te sluiten. Er is op diverse terrassen livemuziek of u kunt ontspannen genieten en heerlijk eten in één van de vele restaurants in Brielle!
Bruisend Brielle is dé gelegenheid om mee te maken wat Brielle allemaal heeft te bieden. Brielle zien, proeven en beleven is niet voor niets het motto van deze vestingstad. De organisatie wenst iedereen tijdens Bruisend Brielle dan ook veel plezier!

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435