De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Brielle achter de Voordeur

 

BRIELLE - Op meer dan 35 onverwachte, leuke en bijzondere locaties in de binnenstad van Brielle was zaterdag een locatietheater. De groepen en individuen die zich lieten zien en horen zijn amateurkunstenaars uit de hele regio.

Op het balkon van de Zalm op de Markth heeft Graziëlle Frerichs weer haar zang te gehoren gebracht aan het langslopend publiek.

In het Doosje van Lobs werd een bijzondere voordracht gehouden. De Komedianten speelden 'perikelen in een huis vol ouderen' in de oude raadzaal van het Historisch Museum. In Knuffel & Co (lijnbaan) was live vrolijke muziek, "Mad Hatters - muziek van Beatles tot Bach'. In 't Kont van het Paard en het Vergulde Kolf waren gedichten en toneelgroep TIOS te bezien en luisteren. In de tuinkamer van hotel de Nympoh kon men luisteren naar prachtige samenzang. En in de Jacobskerk was een heuse musical te zien en horen.

Extra nieuw dit jaar waren de vele locaties rond het Maarland. Wel zeven panden zijn open gesteld door bewoners, waaronder het Havenkantoor en het bijzonder mooie pand op Maarland ZZ 27. Onder andere de Soundwaves, toneelgroep Sint-Leonardus, het Infirmeriekoor met De Losbandigen, Polder en Poëzie (Literair Trefpunt Brielle) hebben

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435