De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 Bevrijdingsvuur op 5 mei in Brielle

BRIELLE - Bevrijdingsvuur op 5 mei in Brielle

Brielle

Donderdag 5 mei zal burgemeester Gregor Rensen samen met een Amerikaanse veteraan uit de Tweede Wereldoorlog het bevrijdingsvuur ontsteken. Naar verwachting zal het vuur tussen 14.00 en 14.30 uur op de Markt in Brielle aankomen. Het bevrijdingsvuur komt uit Wageningen en in de nacht van 4 op 5 mei brengen Brielse en Westvoornse ambtenaren het bevrijdingsvuur van Wageningen naar respectievelijk Brielle en Westvoorne.

 

Start in Wageningen
In de nacht van 4 op 5 mei om 0.15 uur ontsteekt de Wageningse burgemeester Geert van Rumund het bevrijdingsvuur en geeft het aan meer dan 60 estafetteploegen. Zij verspreiden lopend of fietsend het bevrijdingsvuur over Nederland. Voor Brielle en Westvoorne zijn er meer dan twintig lopers, die naar verwachting tussen 14.10 en 14.30 uur met het vuur in Brielle arriveren. Zij overhandigen het vuur aan burgemeester Gregor Rensen op de Markt. De burgemeester zal samen de veteraan van de Tweede Wereldoorlog, Eugene Gilbreath uit Springfield Missouri in VS het bevrijdingsvuur op de markt ontsteken. Komt allen.

 

nu ook op FACEBOOK KABLO FOTOGRAAF

Fotograaf

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435