De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

bernisse on stage 2014

HEENVLIET - Loïs Lane en de Memphis Maniacs zijn dit jaar de hoofdacts op Bernisse on Stage. Ook lokaal talent krijgt weer de kans om voor publiek op te treden.
- Het vrijdagavondprogramma staat dit jaar in het teken van 70s-80s-90s Revival. Hiervoor is o.a. het duo Loïs Lane van de partij. Samen met de Boston Tea Party zullen zij het verleden laten herleven. De Boston Tea Party zullen Loïs Lane live begeleiden bij hen optreden, daarnaast zullen ze zelf vele meezingers/covers ten gehore brengen om de tent plat te krijgen.Op zaterdagavond is het thema dit jaar Party XXL. Hier zullen de coverbands 30EUROLIVE en de Memphis Maniacs zeker voor zorgen. Afgelopen weekend waren de Memphis Maniacs nog de afsluiter van het Spijkenisser Festival met een spetterend optreden waar de vonken van af vlogen.
Naast twee avondprogramma’s vindt op zaterdagmiddag Bernisse Talent on Stage plaats. Op deze middag biedt BOS beginnende en ervaren bands de kans om op te treden op een groot podium met professioneel licht & geluid, onder begeleiding van een professionele stage manager. Voor de muzikanten is dit een unieke gelegenheid om zich te presenteren en daarnaast is het een leuke manier om andere bands aan het werk te zien en zodoende van elkaar te leren.
Kaarten à 15 euro per avond zijn verkrijgbaar via www.bernisseonstage.nl en bij de diverse verkooppunten in de regio.
Het muziekfestival Bernisse on Stage wordt gehouden aan de Wieldijk in Heenvliet op 19 en 20 september

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435