De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Automobiliste knalt op losgeraakte aanhanger op rijksstraatweg in hellevoetsluis

 

Bij een aanrijding op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De 64-jarige man uit Hellevoetsluis zag plotseling een losgeraakte aanhangwagen op zich af komen.

Een frontale botsing was het gevolg. De bestuurder is voor pijn aan een schouder ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Zijn passagier, een 63-jarige vrouw uit Hellevoetsluis raakte niet gewond.

De Rijksstraatweg was door het ongeval enige tijd afgesloten. De aanhangwagen bleek losgeraakt te zijn van een auto van een 39-jarige man uit Hellevoetsluis. De trekhaak bleek door onbekende oorzaak te zijn afgebroken.

foto: s Patrick Blonk

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info
tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws

 

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435