De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Anders Spelen wint vrijwilligersaanmoedigingsprijs

Het gaat niet om de grootste, beste of mooiste, dat is het motto van de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2014 in Hellevoetsluis. Na een geweldig optreden van de Sea Sound Bigband en clown Bibi voor ruim 150 vrijwilligers, werden alle genomineerden op de Dag van de Vrijwilliger verrast met een prachtig kunstwerkje gemaakt door Wil van de Hoek. Met dank aan Europoort Donatiefonds en de Gemeente Hellevoetsluis, ontvingen ook alle vrijwilligers een leuke attentie.

Wethouder Margriet den Brok reikte de prijzen uit aan Brandweermuseum, de Buffel, Scouting, EHBO en de Aanmoedigingsprijs aan Stichting Anders Spelen. Een steuntje voor een club die zelf donaties en subsidies verwerft, zich inzet om kinderen om een manier zoals het vroeger was weer te laten spelen en draait op uitsluitend vrijwilligers. Ook werken ze mee aan stedelijke projecten, zoals dit jaar met het JOGG. Veel waardering voor inzet en beschikbaarheid van alle organisaties, die altijd vanzelfsprekend lijkt. Iedere zaterdag staat de Scouting klaar, kunnen alle organisaties op de EHBO rekenen, timmert het Brandweermuseum echt aan de weg en is door betrokkenheid van Arie van de Ban Hellevoetsluis met Museumschip de Buffel, een geweldige nieuwe trekker rijker is. Rode draad: kinderen, geschiedenis, leren en vaardigheden op doen. Maar vooral: heb er plezier in om iets voor een ander te doen. Scouting verraste de aanwezigen door het nieuws te vertellen, dat de Nieuwjaarsduik in Hellevoetsluis dit jaar ook doorgaat!

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

foto,s van patrick blonk


foto,s bestellen tel:06-30327435
de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk
kablo producties v.p
Methode en publicatie van deze
is auteursrechtelijk beschermt
toepassing en/of anderzijds
uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan
tel:06-30327435


    contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435