De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Zien, proeven, meedoen en winnen bij Plantfeest natuurlijk voorne putten

 zien   proeven, meedoen en winnen bij Plantfeest
Hellevoetsluis - Er valt veel te zien en te proeven, maar vooral ook veel te doen bij het plantfeest dat zaterdag 12 december wordt gehouden op het parkeerterrein van Historyland in Hellevoetsluis.

Er zijn allerlei workshops, zoals uilenballen uitpluizen en de natuurlijke moestuin. Er staat een groot springkussen en er is de speurtocht 'In het spoor van…'. Die voert niet naar de Condor, zoals op tv, maar naar onze nationale vogel de Grutto en zijn streekeigen soortgenoten. Een pompoen kunstsnijder komt in actie, een imker geeft uitleg over zijn bijenvolk en onvermoede aspecten van de eilandnatuur worden belicht. Het Zuid-Hollands Landschap brengt de restauratie van Ford Noorddijk op Voorne in beeld.

Er is gratis patat en ook wat streekproducten betreft komt de inwendige mens royaal aan zijn trekken.

Twintig bezoekers van het evenement worden uitgeloot voor een 'kijkje vooraf' in (mammoet)museum Historyland dat pas in april de deuren opent, maar nu al de aandacht trekt met dinosauriërs, een antieke tank en vliegtuig op het terrein aan de Ravenseweg, waar 12 december een grote groene ballon als wegwijzer fungeert.

Met het planten van een grote notenboom geeft Provinciegedeputeerde Han Weber om 10.15 uur, samen met de voorzitter Dick van Doorn van Deltaport Donatiefonds, het officiële startsein voor de feestelijkheden. Die spelen zich af rond een natuur- annex informatiemarkt, waarbij ook eilandgemeenten laten zien wat ze zoal doen op het gebied van natuurbeheer.

Met dit groots opgezette plantfeest voor jong en oud viert de agrarische natuurvereniging Natuurlijk Voorne-Putten (NVP) van 9.00 tot 15.00 uur dat het eiland een stevige groeninjectie krijgt. Dankzij het project Kleine Landschap Elementen (KLE), dat NVP opzette met financiële steun van de provincie en Deltaport Donatiefonds, komt er 5½ hectare aan bomen en struiken bij op het eiland.

Wie de facebookpagina van Natuurlijk Voorne-Putten liked en deelt, maakt kans op een leuk fruitboompje. Voor meer info: www.natuurlijkvoorneputten.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435