De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

World Predator Classic 2016 sportvissers  uit vele landen waren in hellevoetsluis

 

Hellevoetsluis zich ieder jaar weer gastheer noemen voor de grootste viswedstrijd ter wereld. Het “World Predator Class” evenement trekt tal van sportvissers aan uit vele landen en er is voor maar liefst meer dan €85.000 aan prijzen te verdelen. Komiek Jochem Meijer is in 2016 ook onder de deelnemers. Hij zegt wat dat hij alleen hier met zijn hengeltje wel in staat is zeer langdurig stil te zijn. Maar ja, met zo’n omgeving, zeg nou zelf.

Er zijn rond de 200 deelnemers die aan dit evenement meedoen. Op de binnenwateren en op het Haringvliet proberen ze de grootste (langste) vis te vangen. daarnaast zijn er ook andere activiteiten zoals in en om het Groote Dok waar ook kinderen aan bod komen. Al met al leuk om even een kijkje te nemen tijdens de World Predator Classic.

 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 


tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435