De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Vestingdagen Hellevoetsluis 'gezellig druk'

 

HELLEVOETSLUIS - Vestingdagen Hellevoetsluis 'gezellig druk'
Vestingdagen Hellevoetsluis 'gezellig druk'
De Vestingdagen op 19-20-21 augustus de oude vesting van Hellevoetsluis staan in teken van het historische maritieme karakter van Hellevoetsluis door de eeuwen heen. De oude haven ligt vol met historische schepen, er zijn stoommachines, legerkampen en bij tal van historische gebouwen zijn passende activiteiten te zien en te doen.

Vestingdagen Hellevoetsluis 2016...
Vanaf de Vuurtoren aan het havenhoofd tot aan droogdok Jan Blanken nabij de vestingpoort en van Fort Haerlem tot aan muziekcafé 't Barbiertje is het 3 dagen lang feest en gezelligheid en toneel van: de kermis, braderie, stoommachines, het autoplein, diverse optredens op verschillende locaties, straattheater, rondvaarten, helicopter vluchten, kanon schieten, oude ambachten, pony rijden, longboard/skate demonstraties, redding demonstraties van de brandweer en reddingsdiensten, vlootschouw, vuurwerk, optredens van nationale en lokaal bekende artiesten, raceauto's, historische vrachtwagens, kermis, stoommachines en nog veel meer.

De Vestingdagen in de vesting van Hellevoetsluis is al bijna 30 jaar een jaarljks 3-daags terugkerend evenement met zo'n 100.000 van binnen en buiten de regio van Voorne-Putten. Een gezellige mix van activiteiten, muziek, eten, drinken, kijken, snuffelen en kopen. Mis het ook dit jaar niet!

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435