De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 Saskia en Serge in Rockanje Nostalgie in de Stuifakkers‏‏

 

ROCKANJE – Zaterdagmiddag 1 maart om 14:30 uur staat de eerstvolgende vrij toegankelijke SWOR/Trefpunt-activiteit al weer op het programma. Saskia en Serge laten de bezoekers wegdromen gedurende hun optreden in de Stuifakkers aan de Briggemandreef in Rockanje. Voor hun 40-jarig jubileum hebben zij een speciaal programma samengesteld, met liedjes zoals Zomer in Zeeland, ‘t Zijn de kleine dingen die het doen en ‘t Spinnewiel. Maar ook diverse country-hits komen vanzelfsprekend langs.
Zij brengen dus niet alleen de oude maar ook nieuwe liedjes en u zult verbaasd zijn over het enthousiasme en de inzet van dit muzikale Internationaal befaamde duo, deze winnaars van de Zilveren Harp en Gouden Notenkraker.
In hun optreden nemen zij de trouwe SWOR/Trefpunt-bezoekers, maar natuurlijk ook de vele vrijwilligers mee op een reis door hun 40-jarige carrière. Uiteraard staat deze middag om 14.00 uur de koffie klaar, en start het optreden om 14.30 uur in zaal het Getij. 
 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info
 
tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws


 

 

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435