De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

ROCKANJE Carbid schieten druk bezocht

foto van Patrick Blonk Blonk.

ROCKANJE  Carbid schieten 
 druk bezocht

Volgens oud hollandse traditie wordt er ook in Rockanje elk jaar weer carbid schieten,waarbij een melkbus met carbid en water wordt gevuld en dan word ontstoken georganiseerd

Rockanje - De organisatoren van het carbidschieten op oudejaarsdag in Rockanje kunnen na een spannende week weer opgelucht ademhalen. De rechter heeft vrijdag bepaald dat het evenement gewoon door kan gaan.

 
Afgelopen week diende een kort geding tegen de vergunning van de gemeente Westvoorne die was verleend voor dit evenement dat al jaren plaats vindt op oudejaarsdag tussen 12.00 en 18.00 uur op de parkeerplaats bij de Eerste Slag in Rockanje. Het protest was dat het schieten met de melkbussen overlast zou veroorzaken voor de natuur en de dieren in het nabij gelegen stiltegebied. De rechter was echter van mening dat deze traditie niet schadelijk is, mede omdat uit onderzoek van de DCMR Milieudienst Rijnmond is gebleken dat het allemaal wel meevalt met de overlast.
Discussie
 Afgelopen dinsdag ging het er tijdens een raadsvergadering in de gemeente Westvoorne ook al heftig aan toe over deze kwestie. De oppositiepartijen vonden namelijk dat burgemeester Peter de Jong naar een alternatieve locatie had moeten zoeken. Dit liep zo hoog op dat er zelfs een motie van afkeuring tegen hem werd ingediend. Nadat burgemeester Peter de Jong zijn visie had gegeven en de gang van zaken had uitgelegd, wilde de oppositie de motie van afkeuring liever uitstellen. Hier gingen de coalitiepartijen Inwonersbelang en Partij Westvoorne echter niet mee akkoord. Zij wilden dat de motie ter stemming werd gebracht, maar verwierpen hem vervolgens. Burgemeester de Jong was duidelijk aangedaan door een dergelijke zware motie en heeft de partijen opgeroepen om tijdens de kerstdagen eerst maar eens tot bezinning te komen.

foto van Patrick Blonk Blonk.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 


tel:06-30327435 

foto van Patrick Blonk Blonk.

foto van Patrick Blonk Blonk.

foto van Patrick Blonk Blonk.

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435