De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 NK Gazonmaaierrace Rockanje‏

 

1 mei is het zover!

Op 1 mei organiseren de Plattelandsjongeren Voorne weer de NK Gazonmaaierrace aan de Natersedijk in Rockanje, het traditionele Tentfeest wordt dit jaar de dag voor de VoorneCross gehouden. Omdat er de laatste jaren steeds meer activiteiten rondom deze race worden georganiseerd, hebben de plattelandsjongeren een naam bedacht voor 't evenement: de VoorneCross!

 

8 jaar geleden waren de Gazonmaaierrace voor het eerst te gast in Rockanje voorafgaand aan het Tentfeest van PJ Voorne, dat al meer dan 20 jaar wordt georganiseerd. Vanaf het 2de jaar werd de Boerenbrommercross voor de lokale jeugd georganiseerd, waarna ieder jaar het feest iets meer werd aangekleed. De VoorneCross bied een vol festival programma: naast de NK Gazonmaaierracen en Boerenbrommercross is er ’s middags o.a Trekkerbrekken, een Trialbike demo en dit jaar voor het eerst de Poldercross!

De inschrijvingen voor de Boerenbrommercross en het Trekkerbrekken zijn inmiddels geopend, kijk voor het reglement en verdere info op pjvoorne.nl of zoek contact via brommercross@pjvoorne.nl.

Geschiedenis van het PJ Voorne tentfeest

Al sinds 1997 wordt er jaarlijks een tentfeest gegeven op het land bij familie 't Mannetje. Dit tentfeest is een steeds groter groeiend evenement welke 's avonds is. Sinds 2009 worden er overdag de NK Gazonmaaierrace gehouden. Dit sloeg zo goed aan bij het publiek en de media dat besloten is dit jaarlijks terug te laten keren in Rockanje. Om de pauzes op te vullen met een ludieke actie is in 2010 een heuze BoerenBrommerCross georganiseerd. Wederom was dit een succes bij publiek en media en is ook hier besloten dit jaarlijks terug te laten keren. Zo is het tentfeest in een paar jaar tijd een dag vullend evenement geworden.

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435