De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 Internationale kattenshow in Hellevoetsluis‏

Internationale kattenshow in Hellevoetsluis
zal kattenvereniging Cats and Tulips voor de 15e keer een internationale kattenshow organiseren. Deze keer in Sportcomplex de Fazant in Hellevoetsluis. Beide dagen is de hal vanaf 10 uur geopend voor publiek. Dan kunnen niet alleen de aanwezige katten worden bewonderd, maar zijn er ook diverse standhouders aanwezig die van alles te koop aanbieden wat betrekking heeft op katten.
Cats and Tulips is de enige Nederlandse kattenvereniging aangesloten bij TICA (The International Cat Association) met de basis in Amerika. De keuringen zullen dan ook via het TICA-principe uitgevoerd worden. Dat houdt in dat de aanwezige katten door de vijf internationale keurmeesters gekeurd worden volgens het ringen-systeem. Dit is dus heel anders dan de keuringen op traditionele kattenshows. De organisatie verwacht weer diverse kattenrassen, zoals de Maine Coon (het grootste kattenras ter wereld), de Bengaal en Savannah (die nog het meest lijken op een wilde kat), de Rex (een kat met krulletjes) en de Sphynx (een kale kat). 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws

 

 

 

 

foto,s van patrick blonk

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435