De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

Grote namen op gratis Wallenpop hellevoetsluis

 

Grote namen op gratis Wallenpop

Sven Hammond en Beans & Fatback zijn nog maar twee van deband waar spektakel van verwacht kan worden.

...
Sven Hammond en Beans & Fatback zijn nog maar twee van de band waar spektakel van verwacht kan worden.

Hellevoetsluis – Op de vestingwallen achter Theater Twee Hondjes is het zaterdag 6 augustus weer tijd voor Wallenpop. Met bijvoorbeeld Sven Hammond, Dany Lademacher’s Wild Romance en Beans & Fatback heeft de organisatie het neusje van de zalm van de Nederlandse popmuziek weten vast te leggen.

De traditie van Wallenpop gaat al terug naar de jaren zeventig, maar voor het gratis toegankelijke festival begon in 1996 een nieuw deel van de geschiedenis. Van 1996 tot 2003 werden jaar in jaar uit locale bands én (inter)nationale topacts gecontracteerd, waarbij onder andere Kensington, Kane, Racoon en Di-Rect te zien en te horen waren. Doordat het festivalterrein in 2014 nog niet gereed was, kon de editie van dat jaar niet doorgaan, maar toen het stadspark gereed was, ontstond er ook voor Wallenpop weer een schitterende locatie. Dat moet ook komende zaterdag weer duidelijk worden als, vanaf het begin met Sandyland om 12.00 uur tot de afsluiter met Leeways rond middernacht, louter topbands te horen zullen zijn.

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435