De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Ernst, Bobbie en de Rest in Hellevoetsluis

Ernst, Bobbie en de Rest in Hellevoetsluis
Muziekvereniging Voorne & Putten twee shows geven in samenwerking met Ernst, Bobbie en de Rest.

De muziekvereniging bestaat dit jaar 90 jaar, en om dit jubileum luister bij te zetten is afgelopen Januari het idee ontstaan om 2 kinderconcerten te geven. En met wie kun je dat beter doen dan de grootste kindervrienden in Nederland, Ernst en Bobbie.

...

Ernst en Bobbie zijn al geruime tijd te bewonderen op televisie en in de Nederlandse theaters met geweldig leuke shows voor kinderen. Muziekvereniging Voorne & Putten heeft contact gezocht met de twee heren en gekeken of er een speciale show voor orkest en dit duo te maken was. Dit is gelukt en het resultaat kunt u, samen met uw kinderen op 25 juni komen aanschouwen.
Er zullen twee shows plaatsvinden in sporthal de Eendraght. De eerste show is om 12.30 uur en de tweede show om 14.30 uur. Tijdens de show zullen Ernst en Bobbie een gedeelte van hun “soepkippenshow” uitvoeren. Het orkest zal hen tijdens hun welbekende liedjes onder leiding van dirigent Dominique Capello begeleiden. Ook zullen zij het fanfareorkest uitleggen aan de hand van muzikale fragmenten en zullen de verschillende instrumenten aan bod komen. Kortom, een groot feest voor jong en oud.
http://kablofotograafhellevoetsluis.webklik.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011434602876 foto,s van patrick blonk kablo fotograaf

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 


tel:06-30327435 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435