De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

55 plussers samen in beweging in Hellevoetsluis

55 plussers samen in beweging in hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS -
In oktober van vorig jaar heeft in Hellevoetsluis de tweede editie van het ''Samen in beweging'' evenement voor 55+ plaatsgevonden. Er waren op deze dag ruim 500 bezoekers en er werden 150 mensen van 55 jaar en ouder getest op hun fitheid.
 
 
In navolging van deze beweegdag hebben 38 mensen meegedaan met het bewegingsintroductieprogramma Plussport van Sportteam PUSH. Tevens zijn bezoekers en deelnemers een kijkje gaan nemen bij één van de (sport)organisaties die aanwezig waren. Er waren 22 organisaties betrokken bij het evenement.
Handen ineen
Stichting PUSH, ANBO en Service Bureau Ouderen hebben de handen weer in één geslagen. Ze organiseren gezamenlijk voor inwoners van 55 jaar en ouder op zaterdag 4 oktober aanstaande, naast het GALM project, de tweede editie van het ''Samen in beweging'' evenement. Het evenement vindt plaats van 10.00 tot en met 16.00 uur in multifunctionele sportaccommodatie de Fazant aan de Fazantenlaan 4 in Hellevoetsluis. De organisatie is bezig om voor vervoer te zorgen van de Amnesty Internationallaan (bushalte) naar de sporthal.
Leefstijlen
Naast diverse (sport)organisaties die hun aanbod voor 55 plussers presenteren, kunnen de senioren meer te weten komen over gezonde en goedkope voeding en diverse leefstijlen. Inwoners in de leeftijd van 55 tot en met 70 jaar uit de wijk Bonsenhoek en Ravensehoek worden eind augustus in het kader van de fitheidtest binnen het GALM project per brief benaderd. Als er nadien plekken over zijn dan kunnen ook mensen uit andere wijken of leeftijden hun fitheid testen. Per jaar wordt door de organisatie een andere wijk benaderd.
De organisatie vindt het stimuleren van sport en bewegen bij 55 plussers erg belangrijk. Sport- en bewegingsactiviteiten hebben een positieve uitwerking op zowel het fysieke als het psychosociale functioneren van mensen. De leefstijl verbetert erdoor en het algehele leef-, werk- en leerplezier neemt toe. Fitte mensen voelen zich in het algemeen beter, waardoor zij minder snel naar de dokter gaan en hun arbeidsverzuim daalt. Sport stimuleert tot beweging en dat is belangrijk in de preventie van talrijke ziekten.

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435